Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Smart Recruitment Sites
Een beetje sales professional herkent de deal van zijn leven
Werken voor een sterk merk

Onze salesactiviteiten in het mkb-segment zijn regionaal verspreid. Samen met onze Mono Brand Resellers bouwen wij elke dag aan nieuwe en groeiende relaties met ondernemers uit allerlei branches in de verschillende regio’s. Met alle expertise van een wereldmerk en kennis van de lokale markt.

Als (junior) sales representative maak jij het verschil door onze klanten te helpen om anders en slimmer te werken. Jij krijgt de kans om het beste resultaat te bereiken en wij investeren in jou. Samen gaan we succesvol ondernemen.

Wil jij ook investeren in je ontwikkeling en doorgroeien in sales? Pak dan nu je kans om in jouw regio te werken voor een sterk merk en marktleider!

Hoe solliciteer je?

Heel eenvoudig.
Stap 1: Stuur je cv en korte motivatie naar salesjobs@ricoh-careers.nl of solliciteer direct via de sollicitatiebutton.
Stap 2: Wanneer we een match zien bellen we je voor een telefonisch interview. Klikt het? Dan word je uitgenodigd voor een Talent & Motivatie-analyse en de ‘Ricoh Sales Experience’. Zo kun je meteen kennismaken met Ricoh, ons ontwikkelingsprogramma en onze salestoppers! Zijn we van beide kanten enthousiast, dan kunnen we er snel uit zijn samen en start je op korte termijn al met je nieuwe carrière bij Ricoh!

Wil je eerst meer informatie?

Neem dan contact op met Ricoh Recruitment via 088-044 2010 of bel Cécille van Unen via 06-38 074 187 of Jeroen van den Berg via 06-48156006.