Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Smart Recruitment Sites
Een beetje sales professional herkent de deal van zijn leven

Salesprofessionals gezocht

Een unieke kans voor salestalent en salesprofessionals die het verschil willen maken voor de meest toonaangevende organisaties van Nederland. Hoe vaak krijg je de kans om te werken, leren en groeien in een succesvolle internationale salesorganisatie, met professionele standaarden, waar sales ‘core business’ is?

Werken voor een sterk merk

Als Sales professional in het Major & Strategic Accounts-team maak jij het verschil voor de top 1000 grootste organisaties van Nederland. In zowel de publieke als private sector. Samen met je collega’s bouw je elke dag aan nieuwe en groeiende relaties. Met alle expertise van een wereldmerk en uitgebreide kennis van de uiteenlopende marktsegmenten.

Als Sales professional laat jij onze klanten excelleren, door hen te helpen om anders en slimmer te werken met de oplossingen van Ricoh. Jij krijgt de kans om het beste resultaat te bereiken. En wij? Wij investeren in jou. Met volop opleidingsmogelijkheden en mooie doorgroeikansen.

Wil jij ook investeren in je ontwikkeling en doorgroeien in sales? Lees de vacatures en grijp je kans!

Hoe solliciteer je?

Heel eenvoudig.
Stap 1: Stuur je cv en korte motivatie naar salesjobs@ricoh-careers.nl of solliciteer direct via de sollicitatiebutton.
Stap 2: Wanneer we een match zien bellen we je voor een telefonisch interview. Klikt het? Dan word je uitgenodigd voor een Talent & Motivatie-analyse en de ‘Ricoh Sales Experience’. Zo kun je meteen kennismaken met Ricoh, ons ontwikkelingsprogramma en onze salestoppers! Zijn we van beide kanten enthousiast, dan kunnen we er snel uit zijn samen en start je op korte termijn al met je nieuwe carrière bij Ricoh!

Wil je eerst meer informatie?

Neem dan contact op met Ricoh Recruitment via 088-044 2010 of bel Cécille van Unen via 06-38 074 187.